Retsept

Maapähklivõi-toorjuustukook

Peanut butter’i sõltlane jälle platsis.

Retsept : LINK

 Põhi

300 g Digestive küpsiseid

150 g võid (sulatatuna)

Täidis

1 purk (350 g) maapähklivõid

400 g toorjuustu

200 g hapukoort

1 sl suhkrut

2 muna

200 g piimašokolaadi

Kate

4 sl kakaod (magustamata)

4 sl suhkrut

1 dl vett

25 g võid

Purusta küpsised ning sega sulatatud võiga. Suru küpsisepuru 22 cm (mina kasutasin 24 cm) läbimõõduga koogivormi põhja.

Täidise jaoks sega kokku 5 esimest koostisainet. Sulata šokolaad vesivannil ning lisa juustu – maapähklivõisegule.

Küpseta kööki 180°C juures 35 minutit, seejärel jäta kook avatud ahjuuksega ahju seisma.

Katte valmistamiseks sega kakao ja suhkur potis omavahel, lisa vesi ning kuumuta segu pliidil kuni see pakseneb. Sega sisse või ning jäta jahedasse jahtuma.

Vala kaste jahtunud koogile.

IMG_20150424_130339

PS: Kook maitseb paremini teisel päeval. Nagu ikka toorjuustukoogid.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s