Retsept

Cannelloni lasagne

Vahelduseks tavalisele lasagne‘le mõtlesin teha seda hoopis cannelloni‘dega. Et no täidan need hakklihaga ja peale valan juustukastme.

Teen ma seda alati ühe retsepti järgi, kuigi sealt ma ka pooled asjad jätan lisamata.

Hakklihakaste:

500g hakkliha

1 hakitud sibul

400g tomatipastat

2dl vett

Soola ja musta pipart

Juustukaste:

50g võid

60g (1dl) nisujahu

1l piima

Soola ja musta pipart

100g riivjuustu

*Olgu siis kohe mainitud, et kuna ma ei kasutanud tervet pakki cannelloni‘sid ära, siis sellest kogusest jäi muidugi üle.*

Hakklihakastme valmistamiseks pruunista pannil hakkliha ja sibul. Lisa tomatipasta ja vesi. Maitsesta. Hauta kaane all 10 minutit.

Juustukastme valmistamiseks sulata potis või, lisa jahu. Lisa vähehaaval piim ja kuumuta vispeldades keemiseni. Keeda 3 minutit, aeg ajalt segades. Maitsesta. Tõsta pott tulelt ja lisa riivjuust.

Võta cannelloni‘d ja täida hakklihakastmega. Lao üksteise kõrvale võiga määritud ahjukindlasse vormi ja vala üle juustukastmega.

Küpseta 200C juures 30 minutit.

*Maitseb kogu see kupatus nagu tavaline lasagne, ahjaa, juustukastet sai vist liiga palju, aga õnneks me peikaga armastame juustu. Haha. Näeb see aga välja tunduvalt huvitavam kui tavaline.*

20141227_124454

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s