Vürtsine õunamoos rosinatega

* 1 kg õunu
* 120 g rosinaid
* 170 g pruuni suhkrut
* 1 tl jahvatatud ingverit
* 1/2 tl kaneeli
* 1 dl vett

Koori ja tükelda õunad. Vala potti vesi, õunatükid, suhkur ja rosinad ning kuumuta keemiseni. Eemalda kerkinud vaht, lisa maitseained ja hauta tasasel tulel umbes 20 minutit kuni õunad on pehmed. Tõsta moos kuumadesse purkidesse ja sule õhukindlalt.

***

Kogu tänane saak selline siis. Alustasin hommikul 10 paiku ja lõpetasin umbes poole 7 paiku õhtul. Suures keetmise hoos jäi isegi Rahvajooksu vabatahtlike koosolekule minemata. Shame on me.. Aga Kätlin läks, ehk pole hullu.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.