Maasika ja valge šokolaadi kook

Jagan teiega seda suurepärast koogiretsepti ka, mida mu sünnipäeval sai. Soovitan seda isegi neile, kellele valge šokolaad muidu ei maitse. Mulle ka ei maitse, aga kook oli viimasepeal.
Sellest kogusest saab 8 lõiku. Ettevalmistusaeg 20 minutit + vähemalt 3 tundi kuni üleöö külmikus.
Põhi:
150g Digestive küpsiseid
70g võid
1 spl fariinsuhkrut
Täidis:
300g maasikaid
200g valget šokolaadi
250g hapukoort
2 dl vahukoort
Peale: 
Kakaopulbrit
Kaunistamiseks: 
Maasikaid
Valmistamine: 
1. Purusta küpsised peeneks jahuks.
2. Sulata või, lisa fariinsuhkur ja sega juurde küpsisepuru.
3. Suru segu küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva tordivormi põhja.
4. Puhasta maasikad, lõika neljaks ja kata nendega küpsisepõhi.
5. Sulata kuumaveevannis šokolaad.
6. Seda juurde hapukoor, lisa vahustatud koor ja vala segu maasikatele.
7. Pane kook vähemalt 3 tunniks kuni üleöö külmikusse.
8. Enne serveerimist puista üle kakaopulbriga ja kaunista maasikatega.
HEAD ISU ! 🙂
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s