Retsept

Maasika ja valge šokolaadi kook

Jagan teiega seda suurepärast koogiretsepti ka, mida mu sünnipäeval sai. Soovitan seda isegi neile, kellele valge šokolaad muidu ei maitse. Mulle ka ei maitse, aga kook oli viimasepeal.
Sellest kogusest saab 8 lõiku. Ettevalmistusaeg 20 minutit + vähemalt 3 tundi kuni üleöö külmikus.
Põhi:
150g Digestive küpsiseid
70g võid
1 spl fariinsuhkrut
Täidis:
300g maasikaid
200g valget šokolaadi
250g hapukoort
2 dl vahukoort
Peale: 
Kakaopulbrit
Kaunistamiseks: 
Maasikaid
Valmistamine: 
1. Purusta küpsised peeneks jahuks.
2. Sulata või, lisa fariinsuhkur ja sega juurde küpsisepuru.
3. Suru segu küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva tordivormi põhja.
4. Puhasta maasikad, lõika neljaks ja kata nendega küpsisepõhi.
5. Sulata kuumaveevannis šokolaad.
6. Seda juurde hapukoor, lisa vahustatud koor ja vala segu maasikatele.
7. Pane kook vähemalt 3 tunniks kuni üleöö külmikusse.
8. Enne serveerimist puista üle kakaopulbriga ja kaunista maasikatega.
HEAD ISU ! 🙂
Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.